De laatste 2 woongebouwen van ons plan in Duingeest Monster zijn bijna klaar. De twee laatste woongebouwen vormen het slotstuk van in totaal vier woongebouwen. Doordat de steigers nu weg zijn gehaald is  goed te zien hoe de totale compositie van de vier woongebouwen overeenkomt met onze eerste schetsen!

Het ontwerp van BBHD architecten voor 4 woongebouwen is door BPD gekozen als winnend ontwerp van een architectenselectie. In onze visie voegt het beeld van de vier woongebouwen met totaal 82 appartementen op een harmonische, maar eigen herkenbare manier bij het bestaande beeld van de nieuwbouwwijk.
Onze voorgestelde sfeer past ook goed bij het karakter van duin en strand. Het is een sfeer die refereert aan de begin 20ste eeuwse kustarchitectuur.
In onze visie sturen wij op een eigen herkenbare uitstraling van de woongebouwen. Hierbij is met name gekozen voor een mix van schuine en platte daken.
In beeld is in onze visie gestuurd op relatief eenvoudige, maar ook duurzame baksteendetails, zoals rollagen en spekbanden in contrasterende kleuren. Hierdoor wordt het gewenste beeld versterkt. De gebouwen krijgen daardoor een robuust en stoer karakter ten opzichte van de meer verfijnde houtdetaillering van de omliggende woningen.