• appartementen landelijk dorps energieneutraal woongebouw EPC=0 NOM duurzaam architectuur
  • appartementen woningbouw woonzorgebouw woonzorgcentrum sociale huurwoningen seniorenhuisvesting De Kroon Alkmaar BBHD architecten

4 projecten van BBHD architecten voor Arie kepplerprijs 2020

Stem nu op één van de projecten van BBHD architecten voor de Arie Keppler Publieksprijs 2020! Eens per twee jaar wordt de Arie Keppler Prijs uitgereikt aan projecten op het brede terrein van ruimtelijke kwaliteit van architectuur, stedenbouw, landschap, ruimtelijke ordening en cultuurhistorie. De Arie Keppler Prijs is een Noord-Hollandse prijs. Het te onderscheiden werk of de bijzondere (beleids-)inspanning zal altijd gesitueerd zijn in de provincie Noord-Holland. Naast vier juryprijzen wordt er ook een publieksprijs uitgereikt. Iedereen, Noord-Hollander of niet, mag één keer stemmen. Stemmen is mogelijk tot 11 oktober.

Dit zijn de projecten van BBHD architecten waarop gestemd kan worden: De Amandelbloesem in Wormerveer, De Kroon in Alkmaar, appartementengebouw aan de Simon van Haerlemstraat in Heemskerk en appartementen aan de Spatter- en Fortuinstraat in Wormer.

2020-09-22T16:57:07+02:0022 september 2020|Geen categorie|
Ga naar de bovenkant