BBHD architecten

Wij zijn een architectenbureau met een brede dienstverlening.

Vakkundig, veelzijdig en verrassend!

BBHD architecten heeft zich sinds 1967 ontwikkeld tot een breed opererend bureau met zeer gespecialiseerde medewerkers. Ten opzichte van andere architectenbureaus onderscheiden wij ons door de verschillende specifieke vakdisciplines die wij in huis hebben en waarmee wij goed in staat zijn een project van het begin tot het eind volledig te begeleiden.

BBHD architecten werkt aan projecten op het gebied van woningbouw, onderwijs, zorghuisvesting, utiliteitsbouw, stedenbouw, herstructureringsprojecten, renovatie en interieur. Naast het ontwerp en de bouwkundige uitwerking, maakt BBHD architecten ook begrotingen, bestekken en begeleidt bouwprocessen voor wat betreft budgetbewaking, werkschema’s, planning en kwaliteitsborging.

Het bureau heeft gedurende haar bestaan vele opdrachten gerealiseerd, variërend van bescheiden verbouwingen en interieuradviezen tot grote gecompliceerde woningbouwprojecten en utiliteitswerken. Vanuit deze ervaring en een brede deskundigheid binnen diverse disciplines, zijn de faciliteiten aanwezig die men bij een ervaren bureau mag verwachten. Er wordt namelijk groot belang gehecht om opdrachtgevers een volledig pakket aan diensten te kunnen aanbieden. Daarmee is het voor de opdrachtgever mogelijk overzicht te houden over het gehele proces van ontwerpen en bouwen.

WAT DOEN WIJ?

Onze architecten en ingenieurs hebben ruime ervaring en gedegen kennis. Ze zijn bovendien goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de verschillende werkgebieden.

WONEN

LEREN

ZORGEN

WERKEN

ONTSPANNEN

WINKELEN

ENGINEERING

Duurzaam & Circulair

Wij hebben kennis van duurzaam en circulair ontwerpen en hebben ervaring met de keurmerken en meetinstrumenten.

ONZE DIENSTEN

Wij zij een architectenbureau met een ruime ervaring en brede dienstverlening!

BIM

Wij bieden BIM-dienstverlening bij de verschillende fasen van het ontwerpen, bouwen en beheren van gebouwen.